Nu finns det äntligen nya bilder...

Jag på väg till söta Kurre sen krogen ;)

Nu finns det nya bilder på pixbox att titta från sommarävenetyret med Alida... Jag vet att det tagit lång tid men är inte för snabb ibland haha

Nu har jag gjort dagens välgärning...

Idag har jag varit fliitig. Har anmält mig till donationsregistret, har velat göra det jätte länge då jag tycker detta är viktigt som verkligen alla som kan borde göra! Men det har bara runnit ut i sanden... Men nu är det fixat ;D
 Bjudit min mamma på lunch en god bullgursallad från fikarummet blev det, riktigt smarrigt. Har velat gjort det ett tag för det brukar alltid vara hon som bjuder mig men idag blev det av... Äntligen börjar jag beté mig som en snäll dotter ;)
Har beställt tid för klippning samt permanent, brukar alltid ringa helt hysterisk en dag då jag kommer på att jag verkligen måste klippa mig och måste göra det nu. Så därför beställde jag tid långt i förväg för att slippa min hysteriska klippstress.

Usch stackars flicka med sådanna I-landsproblem, lite pinsamt att erkänna när det finns annat vi borde oro oss för istället för klipptider. Helt rätt borde jag lägga kraft på något annat men lever inte alltid som man lär tyvärr, men det ska det bli ändring på (får vi hoppas i alla fall)


Så var helgen över....



 En rolig kväll hos Kurre var det vill jag lova... Jag hade gjort mitt bästa för att göra det till en oförglömlig kväll! Med min bästa klänning på, humöret på topp och en flaska vin som bagage gav jag mig iväg till Kurres place ( förlåt Niklas men du var inte hemma).  
Kvällen bjöd på allt från falsk sjungande sång till Rosa Pantern drinkar i tre olika varianter ;)  
 Roligt hade vi i alla fall även fast frimis inte var någon höjdare.  Men vad gör det när man fick tillbringa kvällen med söta Sandra och Kurre! Inte illa...

Somnade i kurre sköna soffa då jag glömt nyckel till lägenheten men Niklas var ju inte hemma så det var lugnt (hade nog i och för sig kanske fått sova där även om niklas varit hemma om jag bett Jätte snällt och titta på han med sorgsna hundögon haha.

jag o sandra

Underbara Sandra och Kurre vackra som alltid!

Så var det fedag igen!

Helg igen ska faktiskt bli skönt. ´Ska nog ha en lugn helg, vi får väll se hur det går med det haha... inte lätt alla gånger.

Imorse när jag åkte till jobbet så jag två traner som gick sida vid sida... Fantastiskt att se dem ihop! Såg verkligen ut att älska varandra i nöd och lust! Var en fin start på en annars så lång och grå fredag.... Hoppas den fortsätter lika fin helgen igenom... men men den som lever får se. Än kan allt hända ;)



Så söta ihop !!!!

Solen har nog äntligen hittat fram...

Blev så glad när jag vaknade idag och när jag tittade ut genom fönstret var det första jag såg SOLEN! Finns nog ingen bättre start som med Solstrålar som lyser om en. Blev ännu bättre när jag fick söta kommentarer av Joanna och Kurre (så snälla och gulliga)... Tänk vad några ord kan göra mycket ;)...  Hoppas Joanna nu kommer till Kurre på lördag så att vi kan ses för det var typ 3 långa år sedan vi hade våra berömda kurre - fester i Haga. Det var tider det haha ;D






För alla som inte jobbar i Vingåker (som jag) Kan jag medela att det brinner här i ett stort hus. Typiskt Vingåker som gör det till en attraktion att titta på. Alla som är i Vingåker följer detta me spänning, det slår nästa Bonde söker Fru och då är det inte lite... Personligen har jag inte sett det brinnande huset men hoppas bara att inga människor och djur är skadade, Vore väldigt sorgligt i så fall! Håller tummarna för att det ska gå bra

En dag är en Fuldag med stort F

Är väldigt trött idag kan man säga. Har dessutom en fuldag då det inte går att göra något bra med sitt utseende man ser bara FUL ut, så känns inte direkt inspireande att gå ut idag... Dessutom regnar det... Det är verkligen en hemsk dag som borde glömmas. Min arbetskamrater tittar så konstigt på mig idag, undrar sååå varför? Kanske för att jag går runt som en zombie eller något sånt.. haha inte lätt en sådan hemsk dag.... ;D När jag kommer hem ska jag nog sova lite så att min fuldag försvinner. Detta symptom brukar gå över på ett dygn så hoppas på bättre tider imorgon ;)





Den här bilden stämmer precis över hur jag känner mig denna ful-dag då allt är hemskt.... Måste nog muntra upp mig lite haha!!!

Hemma efter 1,5 vecka semester

Efter många turer har jag kommit hem igen. problemet var bara hur? Min vän lovade mig en plats i bilen men under veckan han det hända mycket vill jag lova. Han blev jätteosams med sin pojkvän (kan läsas ex nu) för det tog slut under veckan i Falsterbo så nu kom han inte heller hem. Mina vänner som jag tillbringade semestern skulle åka hem imorgon (måndag). Tågen var fullbokade så tillslut fick jag tag i en billig flygbiljett hem. Lyckligt slut på en lycklig resa för mig i alla fall.

Veckan var kanon kul som innehöll mycket bad sol och häst tittande samt fester blev det också av. Måste rekomendera alla att åka till skanör på sommaren, helt underbart!!


Bilder och rapporten om den gångna veckan  kommer.


Idag är dagen med stort D!

Undrar om det är någon som vill äta mat med mig kan ni ju höra av er, vill inte äta mat ensam mer ... gör det frukost,lunch och middag. Kan det få ett slut, vill ha någon att bara äta mat med. Finns det någon hungrig person som vill ofra sig att vara sällskap till mig när jag äter??? Självklart lagar jag maten haha ;)

Det var inte det som jag tänkte berätta. Idag är nämligen dagen då det stora livsavgörande beskedet kommer, Ska jag Moa bli sjuksköterska eller ska jag fortsätta en lång vandringen uppför utan att veta vart vägen leder. Idag kommer domen som avgör om jag får läsa i höst eller inte. Snälla Studera.nu skynda er att ladda upp resultatet.
Vill ju veta om jag måste ta till reservplan B ( om jag nu skulle haft någon)haha

Det löser sig alltid... får man hoppas i alla fall´. Något kommer garanterat hända med mitt liv. Den stora frågan är bara vad?

Nä nu struntar vi att lägga ner enegi på detta, så snälla själsfrände kom och äta mat med underbara mig iställe ;-D





Kanske kan vi grilla ute istället????  *ler*


Kan solen börja skina snart eller?

Börjar tröttna på allt regn!


Tack snälla mamma!


Igår fick jag en jätte fin blå sommarklänning som hon köpt åt mig när de var på semester. Är så tacksam för den var verkligen jättefin, lite jag om  ni förstår. Mamma tycker att jag är svår att köpa kläder till ändå tog hon tiden och leta upp klänningen till mig!(Har väldigt mycket krav på hur den ska se ut, sitta, kännas ja allt mer som man kan komma på när man köper en klänning.) De flesta tycker jag är jättejobbig att shoppa med... undrar varför ;)
Vill bara säga: Tack mamma för att jag har dig, Jag älskar dig! kram

Vad ska man hitta på idag då?

Nu har äntligen solen hittat fram bakom molnen. Skönt men vill att sommarvädret ska komma igång så att man kan få en chans till lite bad och sol. Men inte....

Tänkte försöka springa en runda när jag kommer hem från jobbet. Får se hur det går med det. Tycker om att röra på mig men inte ensam och dolly kan jag inte heller rida TYVÄRR.Är det någon som känner för en joggingtur så hör av er till mig - känner dock inte för att springa 1 mil idag men kanske 7 km blir bra ;) 
Så det blir väll en till dag att ta det lugnt på. Börjar tröttna på det ärligt talat. Mycket rastlös!!!!
 
Snart bara en vecka innan semestern börjar, Skåne here we come! Ska tillbringa min enda semestervecka med att jobba, kanske inte helt lyckat men framför allt roligt...Hoppas verkligen att vi får sälja corona på Falsterbo skulle vara en stor succé! Det är lite så jag är... men det gäller ju att leva sån länge man har möjlighet. haha
Coronatrippen blir en semester också tält, grillning, en box vin, massor med hästar, bad och sol (hoppas), shoppa, festa med massor med trevliga människor allt detta tillsammans med vännen Alida. Kan inte bli så mycket bättrre semester. Kameran är nog det första jag ska packa ner!!!!
Hoppas bara att det inte regnar men då våldgästar vi Jonas min bror med familj som har sitt place i närheten. Ska i alla fall hälsa på han när tid ges, mig slipper han inte när jag är i skåne haha

Ont det gör ont...

Har sådan fruktansvärt träningsvärk i hela kroppen. Smärtar så fort jag ska ta ett steg... Allt är min bror Jonas fel som övertalade mig att ut och springa 9 km, låter inte så långt precis men tillsaken hör att jag inte har tränat på ca 4 veckor. Känndes bra igår var inte alls så trött som jag trodde att jag skulle bli så sprang på lite extra men fick tillbaka det i dag kan man säga.... Behöver massage och väntar nog med att spring igen tills imorgon i alla fall.Måste komma igång med träningen igen !

RSS 2.0