Så seg man varit med sin blogg men så är det om man är en upptagen person *ler*

Jag har ju som sagt fått en ny start i livet med att utbilda mig till sjuksköterska. Sååååå kul är det hela tiden Så oj vad jag har gjort rätt val... Har första tentan på tisdag och hör här micke jag har pluggat massor eftersom det är så roligt ämne så jag längtar till tentan.. *undrar om jag visste att jag skulle få en sådan reaktion någon gång i livet som liten* ;)

Sen har en stor sorg utbrytit; BETTAN har kanske övergivit Örebro!!!!!! Hur ska jag nu klara kvällarna i veckan utan dig hjärtat. Du är min soulmate. det finns ingen som du.... Och när du minst annar det kommer jag upp till gävle och kidnappar dig ... Vi har plats för en liten madrass i vår gaderog haha... Du ska veta att du har betytt och hjälp mig mycket med livet....När jag är nere för att min älskade återvänt till stockholm på söndag kvällen fanns du där med uppmuntran och god mat :)... när jag sen inte hade ork med skolan av olika anledningar kom du hem till mig och sparka upp mig ur sängen så jag kom iväg. Det finns ingen som du mitt gull. Det är jag säker på. Ingen som lyckas bli slagen av en tant på parkeringen även fast du var vänlig men beständ, Haha oj vad vi skratta humle och jag *ler*.. ingen som lyckades göra min vardag rolig igen när jag som mest  saknade Christoffer... Du förstod mig med allt! Och inget kom ut till någon annan... Tack för ja hade turen att få bli din bä'sta vän.. Både jag och Christoffer kommer sakna dig det är jag säker på :D...



Detta är min super bettan... så kaxia inte  med mig... jag har uppbackning hihi

Nu ska jag ängna eftermiddag åt min syster yster Alma... ska bli mysigt och roligt..
Sen blir det som vanligt plugg och prat med personen som aldrig får lämna mitt liv.... Jag älskar dig Christoffer!!! Tack för du står ut med mig och mina galna upptåg ;)

Jag har bestämt mig att efter sommaren ska jag upp i sadeln på Dolly igen...

Det spelaringen roll hur många värktabletter jag ska äta eller hur orörlig jag kommer ligga i vår säng.... det är bara ett måste!!!!!! För jag längtar ihjäl mig på att få träna Dolly  och mig själv ordentligt igen.. Det är bara en himla lång väg att vandra... Jag ska klara det !!!  Känner mig fruktansvärt peppad på livet igen.. så mycket som jag har missat men som ska tas igen så fort jag kan!!!!

I dag är det fredag vilket betyder att Christoffer kommer hem till mig igen... eller jag ikväll har niklas och robban fått låna han ;) Tänkte att jag skulle vara snälll att dela med mig haha... Har också varit duktig att beställa litteratur till skolan som börjar snart *yippi*... fast det svider i fickan när man ska betala allt... det är tur att man har ett så fett studielån att leva på...*not*
Nästa vecka bär det av till huvudstaden för att få träffa gamla vänner som jag saknar såååå... Ska bli himla roligt och skönt att komma från örebro ett tag. Trivs ju som sagt bra uppe i stockholm så det blir nog kanon dagar.

Dagen har också bestått av en långpromenad med Maxen men som slutade vått när max hoppade i svart ån till min stora förvåning. Vad ska man säga ?! Max är en hund med en alldeles egen personlighet. Härär som en liten bäbis, fast skäggig och lockig hihi... Skulle inte klara veckorna utan min lillprins ;)

Har samlat poäng innan helgen med att städa, diska, tvätta.... ja så nu är det bara maten som ska lagas sen är att färdigt till min rörmokare kommer hem :)

Helgen bjuder på middag hos Eva-Lena och Jan. Sen får vi se vad som hittas på men som sagt allt löser sig .... :D



Äntligen ett nytt år att se fram emot....glöm 2007 med alla problem!!!

2007 har inte bara varit dåligt utan även hänt mycket roligt men 2007 var bara inte mitt år... så nu blickarjag fram mot 2008 med glädje och mycket förväntningar.. Än så länge håller 2008 mina förväntningar....

Roliga saker under 2007
*Träffa manen i mitt liv. Älskar dig!
* Fick turen att lära känna Bettan.
* Dolly är dräktig
* Sambo med Christoffer
* Kom in på sjuksköterska.

Tråkiga saker under 2007
* Jag fick ge upp ridningen.
* Jag blev sjuk
* Sämsta kalla sommaren
* Amadeus gick bort.
* Har lyckatsbli otränad och tjock.
* Krockade min bil ;)


Mina  mål under 2008
* Ta tag i mitt utseende och bli smal.
* Att det ska gå bra på sjuksköterskaprogrammet.
* Att jag ska komma till ro med mig själv.
* Leva mitt liv med christoffer.
* Skicka julkort

Ja vi får se hur det går med allt men en sak är säker! Hoppet är det sista som överger en!!!!!!!!!!!!! God fortsättning!

RSS 2.0